Pagina's
Producten
 • Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial
 • Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial
 • Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial
 • Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial
 • Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial
 • Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial
 • Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial

Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial

Prijs
€ 105,00 € 73,50
Exclusief 21% BTW
 • Full Black
 • N-Type
 • 30 jaar vermogensgarantie
 • 435Wp vermogen
 • 21.52% efficientie
 • Glas/Glas
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
25 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Vermogen:
435Wp

Het vermogen wordt aangegeven in Wp (wattpiek). Dit is de stroomuitvoer die onder ideale omstandigheden wordt gegenereerd.

Merk:
Jinko

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Ontdek de Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial Zonnepanelen: Maximale Duurzaamheid en Efficiëntie

Upgrade uw zonne-energie installatie naar een hoger niveau met de Jinko 435 Wp JKM435N-54HL4R Glas/Glas Bifacial zonnepanelen. Ontworpen met de nieuwste technologieën en superieure materialen, bieden deze panelen niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook duurzaamheid op lange termijn.

Superieure Bouwkwaliteit: Deze zonnepanelen zijn vervaardigd met een glas/glas bifacial ontwerp, wat resulteert in verbeterde stevigheid en bescherming tegen schokken, vocht en extreme weersomstandigheden. Het glas/glas ontwerp biedt ook een verhoogde levensduur en prestaties in vergelijking met traditionele panelen.

Verhoogde Energieopwekking: Met een vermogen van 435 Wp leveren deze panelen uitstekende energieopbrengsten, waardoor u kunt profiteren van een hogere opbrengst per vierkante meter. Dankzij het bifaciale ontwerp kunnen ze zelfs energie opwekken van zowel de voor- als achterkant van het paneel, waardoor de totale opbrengst wordt gemaximaliseerd, vooral in omgevingen met reflecterende oppervlakken zoals sneeuw of water.

Optimale Efficiëntie: Met geavanceerde halfcell-technologie en hoogwaardige monokristallijne siliciumcellen bieden deze panelen een uitstekende efficiëntie, zelfs onder variabele lichtomstandigheden. Dit zorgt voor consistente prestaties en maximaliseert uw energieopbrengst gedurende de dag.

Milieuvriendelijk en Betrouwbaar: Als een toonaangevende fabrikant van zonne-energieoplossingen streeft Jinko naar duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze panelen zijn vervaardigd volgens de hoogste normen en zijn gecertificeerd voor betrouwbare prestaties over de hele levensduur van het product. Bovendien dragen ze bij aan een groenere toekomst door schone, hernieuwbare energie te produceren.

 

Specificaties
Productcode G1300-2435
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 435Wp
vermogensgarantie 30 jaar
Merk Jinko
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1762 mm
Breedte 1134 mm
Hoogte 30 mm
Cel type N type Mono-crystalline Glas/Glas
Aantal panelen op een pallet 36 stuks
Gewicht 22kg
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.