Pagina's
Producten
  • Hyundai HeteroMax™435 WP Dual /Glas MF-FB HJT Module
  • Hyundai HeteroMax™435 WP Dual /Glas MF-FB HJT Module
  • Hyundai HeteroMax™435 WP Dual /Glas MF-FB HJT Module
  • Hyundai HeteroMax™435 WP Dual /Glas MF-FB HJT Module
  • Hyundai HeteroMax™435 WP Dual /Glas MF-FB HJT Module
  • Hyundai HeteroMax™435 WP Dual /Glas MF-FB HJT Module
  • Hyundai HeteroMax™435 WP Dual /Glas MF-FB HJT Module

Hyundai HeteroMax™435 WP Dual /Glas MF-FB HJT Module

Volumevoordeel
€ 175,00 € 112,00
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
36 stuks 38% korting € 108,50
  • Hoog rendement met HJT-technologie
  • Zeer betrouwbaar op lange termijn
  • Gecertificeerd in testlaboratoria
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
30 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Vermogen:
435Wp

Het vermogen wordt aangegeven in Wp (wattpiek). Dit is de stroomuitvoer die onder ideale omstandigheden wordt gegenereerd.

vermogensgarantie:
30 jaar

Het vermogensgarantie is de garantie die de fabrikant geeft voor de prestaties van het zonnepaneel. Als door een fabricagefout wordt geconstateerd dat het vermogen afneemt, kan hiervoor een vervangend zonnepaneel aangevraagd worden.

Merk:
Hyundai

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Hyundai zet een nieuwe standaard in de zonne-energiemarkt met de lancering van de MF(FB) Series - HeteroMax™, een lijn van geavanceerde zonnepanelen die de laatste innovaties op het gebied van energie-efficiëntie en kwaliteit belichamen. In december onthulde Hyundai deze revolutionaire serie, waarmee het bedrijf opnieuw zijn reputatie van hoogwaardige producten en vooruitstrevende technologieën waarmaakt.

De HeteroMax™ zonnepanelen zijn speciaal ontworpen om zowel aan de energiebehoeften van particuliere huishoudens als aan de specifieke eisen van bedrijven te voldoen. Dit maakt ze tot een veelzijdige keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, duurzame en efficiënte energieoplossingen. Of u nu uw energiekosten wilt verlagen, uw ecologische voetafdruk wilt minimaliseren, of uw onderneming wilt voorzien van groene energie, de MF(FB) Series - HeteroMax™ van Hyundai biedt topkwaliteit en ongeëvenaarde prestaties.

Kies voor de toekomst van zonne-energie met Hyundai's HeteroMax™ zonnepanelen en geniet van de vele voordelen die deze hoogwaardige energieoplossingen te bieden hebben. Met Hyundai investeert u in kwaliteit, duurzaamheid en de allernieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie.

Specificaties
Productcode G1000-2435
Productgarantie 30 jaar
Vermogen 435Wp
vermogensgarantie 30 jaar
Merk Hyundai
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1134 mm
Breedte 30 mm
Hoogte 1722 mm
Cel type N-Type
Gewicht 22kg
Backsheet Full Black
Reviews
5 / 5
21 oktober 2023
Heel mooi paneel

Dit paneel straalt pure klasse uit! super maatvoering met hoge output.

Maykel Kampman (emmer compscuum)

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.