Pagina's
Producten
 • Hyundai HiE-S410DG 410Wp (FB)
 • Hyundai HiE-S410DG 410Wp (FB)
 • Hyundai HiE-S410DG 410Wp (FB)
Ultra Black
Geen Busbars

Hyundai HiE-S410DG 410Wp (FB)

Volumevoordeel
€ 79,00 € 56,09
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
36 stuks 31% korting € 54,51
 • Full Black
 • Shingled
 • 25 jaar vermogensgarantie
 • 410Wp vermogen
 • 21.2% efficientie
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
25 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Vermogen:
410Wp

Het vermogen wordt aangegeven in Wp (wattpiek). Dit is de stroomuitvoer die onder ideale omstandigheden wordt gegenereerd.

Merk:
Hyundai

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Hyundai 410 Full Black: Elegantie Ontmoet Efficiëntie in Zonne-energie

De Hyundai 410 Full Black zet een nieuwe standaard in de wereld van zonne-energie. Dit verfijnd ontworpen zonnepaneel, met zijn volledig zwarte frame, combineert esthetiek met de hoogste technologische efficiëntie, geschikt voor zowel huishoudelijk als zakelijk gebruik. Uitgerust met monotechnologie en 305 cellen, levert dit paneel een indrukwekkende 410 Wp onder Standaard Test Condities (STC), wat het een uitblinker maakt in zijn klasse.

Hoogtepunten van de Hyundai 410 Full Black:

 • Monokristallijne Technologie: Voor maximale efficiëntie en prestaties, zelfs in beperkte lichtomstandigheden.
 • Stijlvol en Duurzaam Design: Het zwarte anodiserend frame biedt niet alleen een moderne uitstraling, maar garandeert ook langdurige duurzaamheid.
 • Betrouwbaarheid op Lange Termijn: Met een dubbele garantie van 25 jaar, zowel op het product zelf als op de energieopbrengst, staat Hyundai garant voor de kwaliteit en prestaties van hun panelen.
 • PERC-Technologie: Verhoogt de veerkracht en efficiëntie van het paneel, waardoor het meer energie kan genereren uit dezelfde hoeveelheid zonlicht.
 • Ondersteund door Zonnepanelenkopen.com: De expertise en betrouwbaarheid van Hyundai, gecombineerd met de uitgebreide ondersteuning door Groothandelsolar.com, biedt een zorgeloze ervaring voor klanten.

Kies voor de Hyundai 410 Full Black en ervaar de optimale samensmelting van design, duurzaamheid en hoogwaardige zonne-energietechnologie. Dit paneel is niet alleen een blikvanger op uw dak, maar ook een betrouwbare bron van schone energie voor de komende decennia. Vertrouw op de bewezen expertise van Hyundai en Zonnepanelenkopen.com voor uw overstap naar een groenere toekomst.

Specificaties
Productcode G1000-1415
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 410Wp
vermogensgarantie 25 jaar
Merk Hyundai
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1812 mm
Breedte 1096 mm
Hoogte 35 mm
Cel type 305 Cells, PERC Mono-crystalines Shingled (210 x 210mm)
Aantal panelen op een pallet 36 stuks
Gewicht 20kg
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.