Pagina's
Producten
 • Energyra ECLECTIQ 355Wp
 • Energyra ECLECTIQ 355Wp
 • Energyra ECLECTIQ 355Wp
 • Energyra ECLECTIQ 355Wp
 • Energyra ECLECTIQ 355Wp
 • Energyra ECLECTIQ 355Wp
 • Energyra ECLECTIQ 355Wp

Energyra ECLECTIQ 355Wp

Échte Nederlandse zonnepanelen. Energyra is een Nederlandse Zonnepanelen producent. Energyra® zonnepanelen zijn ontworpen om te voldoen aan de allerbeste normen in de industrie.

Volumevoordeel
€ 388,23 € 201,88
Exclusief 21% BTW
Aantal Korting Prijs excl. BTW
36 stuks 49% korting € 198,00
 • Meer netto oppervlak om stroom op te wekken
 • Robuuster dan conventionele modules
 • Modules worden voorzien van de beste AR-coating
 • Volledig zwart, geen busbars (Backcontact technologie)
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
25 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Vermogen:
355Wp

Het vermogen wordt aangegeven in Wp (wattpiek). Dit is de stroomuitvoer die onder ideale omstandigheden wordt gegenereerd.

Merk:
Energyra

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Ontdek de kracht van duurzame energie met het Energyra ECLECTIQ zonepaneel. Dit hoogwaardige zonnepaneel is ontworpen om maximale energie-efficiëntie te bieden en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Het Energyra ECLECTIQ zonepaneel maakt gebruik van geavanceerde fotovoltaïsche technologie om zonlicht om te zetten in bruikbare elektriciteit. Met zijn hoge energieconversieratio en duurzame constructie is het ECLECTIQ zonepaneel een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor uw energiebehoeften.

Dit zonepaneel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het robuuste ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Het Energyra ECLECTIQ zonepaneel is niet alleen een slimme investering voor uw huis of bedrijf, maar ook een stap in de richting van een groenere en duurzamere toekomst.

Specificaties
Productcode G1600-0355
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 355Wp
vermogensgarantie 25 jaar
Merk Energyra
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1683 mm
Breedte 1023 mm
Hoogte 33 mm
Cel type Monokristallijn silicium PERC Metal Wrap Through (MWT)
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.