Pagina's
Producten
 • Aiko Neostar Gen 2S+ 450Wp | Glas-Glas/All black
Hoog vermogen
Full black
Glas / Glas

Aiko Neostar Gen 2S+ 450Wp | Glas-Glas/All black

Prijs
€ 114,35 € 82,33
Exclusief 21% BTW
 • Hoogste vermogen per M2
 • Optimale Efficiëntie van 23,3%
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
25 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Vermogen:
450Wp

Het vermogen wordt aangegeven in Wp (wattpiek). Dit is de stroomuitvoer die onder ideale omstandigheden wordt gegenereerd.

Merk:
Aiko solar

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Lengte:
1757 mm

de lengte van het item uitgedrukt in mm.

Breedte:
1134 mm
Hoogte:
30 mm
Cel type:
Mono-crystalline Silicon ABC N-Type

In de wereld van zonnepanelen kennen we doorgaans twee verschillende cel-types: monokristallijn en polykristallijn. Vaak zijn zonnepanelen met monokristallijne cellen iets duurder, maar ook veel efficiënter en mooier. Je treft hierin minder zichtbare hoekjes en lijntjes en door het hoogwaardige productieproces zijn de cellen in staat om meer energie op te wekken met minder zonlicht. In onze kennisbank vind je meer informatie over de verschillende celtypes en bijvoorbeeld het verschil tussen shingled en niet-shingled panelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Aiko Gen 2 450Wp | Glas-Glas/All black- Hoogwaardige Zonnepaneeltechnologie

Met de Aiko Gen 2 450Wp | Glas-Glas/All black zonnepanelen haalt u de toekomst van duurzame energie in huis. Deze geavanceerde zonnepanelen combineren innovatie, efficiëntie en duurzaamheid om uw energiebehoefte op een groene en kosteneffectieve manier te vervullen.

Hoogtepunten:

 1. Geavanceerde Technologie: De Aiko 450 is uitgerust met N-Type zonnecellen, die bekend staan om hun hogere opbrengst en betere prestaties, zelfs onder minder ideale omstandigheden.

 2. Duurzaam Glas/Glas Ontwerp: Het dubbelzijdige glas/glas ontwerp van deze panelen biedt niet alleen extra bescherming tegen weersinvloeden, maar verhoogt ook de levensduur van het product.

 3. Revolutionaire ABC Technologie: De unieke N-Type ABC technologie elimineert de noodzaak voor zilveren bussbars, waardoor het gehele oppervlak effectiever zonlicht absorbeert.
 4. Milieuvriendelijk: Aiko zet zich in voor duurzaamheid en minimaliseert de ecologische impact door middel van een milieuvriendelijke productie en recyclingprocessen.

 5. Betrouwbaar en Veilig: Aiko staat bekend om zijn strenge kwaliteitscontrole en betrouwbare prestaties. U kunt vertrouwen op de Aiko 450 om uw energiebehoeften te dekken voor vele jaren.

Voordelen van de Aiko Gen 2 450Wp | Glas-Glas/All black:

 • Hogere energieopbrengst dankzij geavanceerde technologie.
 • Robuust ontwerp met langere levensduur.
 • Verminderde reflecties voor optimale prestaties.
 • Bijdrage aan een groenere toekomst.
 • Betrouwbare en veilige energieopwekking.

Kies voor de Aiko Gen 2 450Wp | Glas-Glas/All black zonnepanelen en draag bij aan een duurzamere wereld, terwijl u tegelijkertijd profiteert van efficiënte en betrouwbare energieopwekking. Ontdek de kracht van de zon met Aiko en maak vandaag nog de overstap naar schone energie.

Specificaties
Productcode G1900-0450
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 450Wp
Merk Aiko solar
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1757 mm
Breedte 1134 mm
Hoogte 30 mm
Cel type Mono-crystalline Silicon ABC N-Type
Aantal panelen op een pallet 36 stuks
Gewicht 24kg
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.