Pagina's
Producten
 • Aiko 445Wp ABC N-Type Ultra black
Hoog vermogen
Ultra black

Aiko 445Wp ABC N-Type Ultra black

Prijs
€ 105,00 € 73,50
Exclusief 21% BTW
 • Hoogste vermogen per M2
 • Optimale Efficiëntie van 23,3%
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
15 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Vermogen:
445Wp

Het vermogen wordt aangegeven in Wp (wattpiek). Dit is de stroomuitvoer die onder ideale omstandigheden wordt gegenereerd.

Merk:
Aiko solar

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Lengte:
1722 mm

de lengte van het item uitgedrukt in mm.

Breedte:
1134 mm
Hoogte:
30 mm
Cel type:
Mono-crystalline Silicon ABC N-Type

In de wereld van zonnepanelen kennen we doorgaans twee verschillende cel-types: monokristallijn en polykristallijn. Vaak zijn zonnepanelen met monokristallijne cellen iets duurder, maar ook veel efficiënter en mooier. Je treft hierin minder zichtbare hoekjes en lijntjes en door het hoogwaardige productieproces zijn de cellen in staat om meer energie op te wekken met minder zonlicht. In onze kennisbank vind je meer informatie over de verschillende celtypes en bijvoorbeeld het verschil tussen shingled en niet-shingled panelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Aiko 445 ABC N-Type: Innovatie in Zonnepaneeltechnologie

Ontdek de Aiko 445 ABC N-Type zonnepanelen: een doorbraak in de wereld van duurzame energie. Deze top-of-the-line zonnepanelen zijn het summum van technologische vooruitgang, efficiëntie en duurzaamheid, ontworpen om aan uw energiebehoeften te voldoen op een milieuvriendelijke en kostenbesparende wijze.

Kernpunten van Excellence:

 • Vernieuwende Technologie: De Aiko 445 panelen zijn voorzien van de nieuwste N-Type zonnecellen, die uitblinken in opbrengst en prestaties, zelfs in minder gunstige omstandigheden.
 • Langdurige Duurzaamheid: Met een robuust ontwerp dat weerstand biedt tegen diverse weersomstandigheden, garanderen deze panelen een verlengde productlevensduur.
 • Revolutionaire ABC Technologie: De unieke N-Type ABC technologie elimineert de noodzaak voor zilveren bussbars, waardoor het gehele oppervlak effectiever zonlicht absorbeert.
 • Ecologische Verantwoordelijkheid: Aiko’s inzet voor duurzaamheid blijkt uit de milieuvriendelijke productie- en recyclingprocessen, die de ecologische voetafdruk minimaliseren.
 • Betrouwbaarheid en Veiligheid: Met de bekende strenge kwaliteitscontroles van Aiko kunt u vertrouwen op langdurige en veilige energieopwekking.

Waarom Kiezen voor Aiko 445 ABC N-Type?

 • Verhoogde energieopbrengst door state-of-the-art technologie.
 • Duurzaam design verzekert een langere bruikbaarheid.
 • Minder reflecties en maximale prestaties.
 • Draag bij aan een schonere planeet.
 • Gegarandeerde veilige en effectieve energievoorziening.

Met de Aiko 445 ABC N-Type zonnepanelen kiest u voor een toekomst waarin duurzame energie centraal staat. U geniet van niet alleen hoogstaande en betrouwbare energieopwekking, maar levert ook een bijdrage aan een groenere wereld. Ervaar de zonnekracht met Aiko en stap vandaag nog over op schone energie.

Specificaties
Productcode G1901-0445
Productgarantie 15 jaar
Vermogen 445Wp
Merk Aiko solar
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1722 mm
Breedte 1134 mm
Hoogte 30 mm
Cel type Mono-crystalline Silicon ABC N-Type
Aantal panelen op een pallet 36 stuks
Gewicht 24kg
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.