Pagina's
Producten
  • SMA Sunny Tripower X (STP 25-50)
  • SMA Sunny Tripower X (STP 25-50)
  • SMA Sunny Tripower X (STP 25-50)

SMA Sunny Tripower X (STP 25-50)

Prijs
€ 3.931,83 € 2.948,87
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
5 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
SMA

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
37

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
25 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De SMA Sunny Tripower X (STP 25-50) is een driefasige omvormer die hoge prestaties biedt voor middelgrote tot grote commerciële en industriële zonnestroomsystemen. Met een vermogen tussen 25 en 50 kW is deze omvormer ideaal voor grote installaties zoals kantoren, productiecentra en agrarische bedrijven. Het compacte ontwerp en lichte gewicht van de Sunny Tripower X (STP 25-50) zorgen voor een eenvoudige installatie, terwijl geavanceerde technologieën zoals SMA's ShadeFix en OptiTrac Global Peak de energieopbrengst optimaliseren, zelfs bij gedeeltelijke schaduwen of variabele weersomstandigheden. De geïntegreerde webinterface van de Sunny Tripower X (STP 25-50) maakt monitoring en beheer van het zonnestroomsysteem eenvoudig. Via het SMA Sunny Portal kunt u op afstand toegang krijgen tot uw systeem, zodat u real-time gegevens kunt bekijken en de energieopbrengst kunt optimaliseren. Veiligheid staat centraal, met functies zoals automatische uitschakeling bij onveilige omstandigheden en overspanningsbeveiliging, wat zorgt voor een betrouwbare en veilige werking van het systeem. Deze omvormer is ontworpen met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij een lange levensduur heeft en minimale onderhoudsinspanningen vereist. Het efficiënte ontwerp draagt bij aan lagere energiekosten en een verminderde milieu-impact dankzij een lagere CO2-uitstoot. Bovendien is de Sunny Tripower X (STP 25-50) compatibel met slimme technologieën, waardoor hij eenvoudig kan worden geïntegreerd met andere energiebeheersystemen en industriële automatisering. Als u op zoek bent naar een krachtige, efficiënte en betrouwbare driefasige omvormer voor uw commerciële of industriële zonnestroomsysteem, is de SMA Sunny Tripower X (STP 25-50) een uitstekende keuze. Met zijn combinatie van hoge prestaties, gebruiksgemak en veiligheidskenmerken is hij ideaal voor toepassingen waar betrouwbaarheid en duurzaamheid van cruciaal belang zijn. Deze omvormer is ontworpen om maximale energieopbrengst te leveren en biedt tegelijkertijd een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor grotere zonne-energieprojecten.
Specificaties
Productcode G2500-3211
Productgarantie 5 jaar
Merk SMA
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 728 mm
Breedte 762 mm
Hoogte 266 mm
Gewicht 35kg
Uitgangsvermogen AC in A 37
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 25 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.