Pagina's
Producten
  • SMA Sunny Tripower X (STP 20-50)
  • SMA Sunny Tripower X (STP 20-50)
  • SMA Sunny Tripower X (STP 20-50)

SMA Sunny Tripower X (STP 20-50)

Prijs
€ 3.756,63 € 2.817,47
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
5 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
SMA

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
29

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
20 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De SMA Sunny Tripower X (STP 20-50) is een geavanceerde driefasige omvormer voor middelgrote tot grote commerciële en industriële zonnestroomsystemen. Met een vermogen van 20 tot 50 kW biedt deze omvormer uitzonderlijke prestaties en flexibiliteit, geschikt voor diverse toepassingen zoals kantoren, fabrieken en landbouwbedrijven. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is de Sunny Tripower X (STP 20-50) eenvoudig te installeren en ideaal voor veeleisende zonne-energie-installaties. Deze omvormer is uitgerust met SMA's geavanceerde technologieën, waaronder ShadeFix en OptiTrac Global Peak, om de energieopbrengst te optimaliseren, zelfs bij gedeeltelijke schaduwen. De geïntegreerde webinterface maakt monitoring en beheer van uw zonnestroomsysteem eenvoudig. Via het SMA Sunny Portal kunt u op afstand toegang krijgen tot uw systeem, real-time gegevens bekijken en de energieopbrengst optimaliseren. De Sunny Tripower X (STP 20-50) heeft veiligheidsfuncties zoals automatische uitschakeling bij onveilige omstandigheden en overspanningsbeveiliging, die zorgen voor een veilige en betrouwbare werking. Met duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten, is de Sunny Tripower X (STP 20-50) ontworpen voor een lange levensduur en lage onderhoudsbehoeften. Het efficiënte ontwerp helpt energiekosten te verlagen en vermindert de CO2-uitstoot, waardoor het milieuvriendelijker is. De omvormer is compatibel met slimme technologie, wat betekent dat hij kan worden geïntegreerd met andere energiebeheersystemen en industriële automatisering. Als u op zoek bent naar een krachtige, efficiënte en betrouwbare driefasige omvormer voor commerciële en industriële zonnestroomsystemen, is de SMA Sunny Tripower X (STP 20-50) een uitstekende keuze. Zijn combinatie van hoge prestaties, veiligheid en gebruiksgemak maakt hem ideaal voor commerciële toepassingen waar betrouwbaarheid en duurzaamheid essentieel zijn. Deze omvormer is ontworpen om de energieopbrengst te maximaliseren en tegelijkertijd een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing te bieden.
Specificaties
Productcode G2500-3210
Productgarantie 5 jaar
Merk SMA
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 728 mm
Breedte 762 mm
Hoogte 266 mm
Gewicht 35kg
Uitgangsvermogen AC in A 29
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 20 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.