Pagina's
Producten
  • SMA Sunny Tripower 4.0
  • SMA Sunny Tripower 4.0
  • SMA Sunny Tripower 4.0

SMA Sunny Tripower 4.0

Prijs
€ 1.778,92 € 1.334,19
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
SMA

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
6

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
4 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De SMA Sunny Tripower 4.0 is een krachtige en veelzijdige driefasige omvormer, speciaal ontworpen voor residentiële en lichte commerciële zonnestroomsystemen. Met een vermogen van 4,0 kW is deze omvormer ideaal voor middelgrote tot grotere installaties, zoals grotere woningen of kleine bedrijven. Dankzij het compacte ontwerp en lichte gewicht is de Sunny Tripower 4.0 eenvoudig te installeren, zelfs in beperkte ruimtes. Hij maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals SMA's ShadeFix en OptiTrac Global Peak, die zorgen voor maximale energieopbrengst, zelfs bij gedeeltelijke schaduwen of wisselende weersomstandigheden. De geïntegreerde webinterface van de Sunny Tripower 4.0 maakt het eenvoudig om de prestaties van uw zonnestroomsysteem te volgen en te beheren. Via het SMA Sunny Portal kunt u op afstand toegang krijgen tot het systeem en real-time gegevens bekijken, wat het monitoren en optimaliseren van de energieopbrengst gemakkelijk maakt. Deze omvormer is ook uitgerust met veiligheidsfuncties zoals automatische uitschakeling bij onveilige omstandigheden en overspanningsbeveiliging, die bijdragen aan een veilige en betrouwbare werking van het systeem. Met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid is de SMA Sunny Tripower 4.0 ontworpen voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Zijn efficiënte ontwerp helpt energiekosten te verlagen en maakt hem tot een milieuvriendelijke keuze voor zonne-energiesystemen. De omvormer is ook compatibel met slimme technologie, wat betekent dat hij kan worden geïntegreerd met andere energiebeheersystemen en thuisautomatisering. Als u op zoek bent naar een efficiënte, veilige en krachtige driefasige omvormer voor uw zonne-energiesysteem, is de SMA Sunny Tripower 4.0 een uitstekende keuze. Zijn combinatie van geavanceerde technologie, veiligheid en gebruiksgemak maakt het een populaire optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare energieoplossing voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.
Specificaties
Productcode G2500-3202
Productgarantie 10 jaar
Merk SMA
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 435 mm
Breedte 470 mm
Hoogte 176 mm
Gewicht 17kg
Uitgangsvermogen AC in A 6
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 4 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.