Pagina's
Producten
  • SMA Sunny Tripower 3.0
  • SMA Sunny Tripower 3.0
  • SMA Sunny Tripower 3.0

SMA Sunny Tripower 3.0

Prijs
€ 1.650,88 € 1.238,16
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
SMA

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
5

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
3 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De SMA Sunny Tripower 3.0 is een geavanceerde omvormer die ontworpen is voor kleine tot middelgrote zonne-energiesystemen in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Met een driefasig ontwerp en een vermogen van 3,0 kW biedt deze omvormer betrouwbare prestaties voor uiteenlopende toepassingen. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is de Sunny Tripower 3.0 eenvoudig te installeren, zelfs in beperkte ruimtes. Met technologieën zoals SMA's ShadeFix en OptiTrac Global Peak wordt de energieopbrengst gemaximaliseerd, zelfs bij gedeeltelijke schaduwen of variabele weersomstandigheden. De Sunny Tripower 3.0 beschikt over een geïntegreerde webinterface, waarmee gebruikers op afstand de prestaties van hun zonnestroomsysteem kunnen volgen en configureren via het SMA Sunny Portal. Dit maakt het beheer van het systeem eenvoudig en effectief. De omvormer is uitgerust met veiligheidsfuncties zoals automatische uitschakeling bij onveilige omstandigheden en overspanningsbeveiliging, wat bijdraagt aan een veilige werking van het systeem. Deze omvormer is ontworpen met een focus op duurzaamheid, wat resulteert in een lange levensduur en minimale onderhoudskosten. Het efficiënte ontwerp helpt energiekosten te verlagen en maakt het systeem milieuvriendelijker. De Sunny Tripower 3.0 is compatibel met slimme technologieën, waardoor hij gemakkelijk kan worden geïntegreerd met andere energiebeheersystemen of thuisautomatisering. De SMA Sunny Tripower 3.0 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, betrouwbare en veelzijdige omvormer voor een driefasig zonnestroomsysteem. Zijn combinatie van geavanceerde technologie, veiligheid en gebruiksgemak maakt het een ideale oplossing voor wie optimale prestaties en een betrouwbare energieoplossing wil.
Specificaties
Productcode G2500-3201
Productgarantie 10 jaar
Merk SMA
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 435 mm
Breedte 470 mm
Hoogte 176 mm
Gewicht 17kg
Uitgangsvermogen AC in A 5
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 3 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.