Pagina's
Producten
  • SMA Sunny Tripower Core1 (STP 50-41) AFCI
  • SMA Sunny Tripower Core1 (STP 50-41) AFCI

SMA Sunny Tripower Core1 (STP 50-41) AFCI

Prijs
€ 6.934,25 € 5.200,69
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Fronius

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
8

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
5 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De SMA Sunny Tripower Core1 (STP 50-41) AFCI is een geavanceerde driefasige omvormer die uitzonderlijke prestaties levert voor grote commerciële en industriële zonnestroomsystemen. Met een vermogen van 50 kW is deze omvormer geschikt voor installaties in bedrijfspanden, winkelcentra en productieomgevingen. Het innovatieve ontwerp van de Sunny Tripower Core1 maakt zowel verticale als horizontale installatie mogelijk, waardoor hij geschikt is voor diverse omgevingen en toepassingen. De Core1 beschikt over een ingebouwde webinterface die eenvoudig beheer en monitoring van het zonnestroomsysteem mogelijk maakt. Via het SMA Sunny Portal kunt u op afstand de prestaties volgen en de energieopbrengst optimaliseren. De omvormer is uitgerust met SMA's ShadeFix-technologie, die maximale energieopbrengst garandeert, zelfs bij gedeeltelijke schaduwen. Bovendien biedt de Core1 functies zoals SMA Smart Connected, waarmee proactieve monitoring en snelle diagnose van storingen mogelijk zijn. Een belangrijk kenmerk van de Sunny Tripower Core1 (STP 50-41) AFCI is de geïntegreerde Arc-Fault Circuit Interrupter (AFCI), die brandrisico's vermindert door elektrische bogen te detecteren en automatisch de stroomtoevoer te onderbreken. Deze functie zorgt voor een veilige werking van het zonnestroomsysteem en draagt bij aan een betrouwbare energievoorziening. De SMA Sunny Tripower Core1 (STP 50-41) AFCI is ontworpen voor duurzaamheid en een lange levensduur, met een robuust ontwerp dat bestand is tegen zware bedrijfsomstandigheden. De omvormer helpt energiekosten te verlagen door een hoge efficiëntie, terwijl de veiligheidskenmerken bijdragen aan een betrouwbare werking. Als u op zoek bent naar een krachtige, veelzijdige en veilige driefasige omvormer voor uw grote commerciële of industriële zonnestroomsysteem, is de Sunny Tripower Core1 (STP 50-41) AFCI een uitstekende keuze. Deze omvormer biedt geavanceerde functies, efficiëntie en veiligheid in één robuust pakket, ideaal voor veeleisende zonne-energieprojecten.
Specificaties
Productcode G2500-3206
Productgarantie 10 jaar
Merk Fronius
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 530 mm
Breedte 474 mm
Hoogte 165 mm
Gewicht 19kg
Uitgangsvermogen AC in A 8
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 5 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.