Pagina's
Producten
  • SMA Sunny Boy SB 3.0
  • SMA Sunny Boy SB 3.0
  • SMA Sunny Boy SB 3.0
  • SMA Sunny Boy SB 3.0

SMA Sunny Boy SB 3.0

Prijs
€ 1.318,90 € 989,18
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
SMA

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
20

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
1 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
3 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De SMA Sunny Boy 3.0 is een veelzijdige en efficiënte omvormer die is ontworpen voor residentiële en lichte commerciële zonnestroomsystemen. Met een vermogen van 3,0 kW is deze omvormer perfect voor een breed scala aan toepassingen, van kleine huizen tot grotere installaties. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is de Sunny Boy 3.0 eenvoudig te installeren, waardoor u tijd en kosten bespaart tijdens de installatie. Hij maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals SMA's ShadeFix, waardoor de energieopbrengst wordt gemaximaliseerd, zelfs bij gedeeltelijke schaduwen op uw zonnepanelen. De Sunny Boy 3.0 heeft een geïntegreerde webinterface, wat monitoring en configuratie eenvoudig maakt. Via de SMA Sunny Portal kunt u op afstand de prestaties van uw zonnestroomsysteem volgen en zo de energie-efficiëntie maximaliseren. Daarnaast biedt deze omvormer een reeks veiligheidsfuncties, zoals automatische uitschakeling en overspanningsbeveiliging, wat een veilige en betrouwbare werking garandeert. Het efficiënte ontwerp van de Sunny Boy 3.0 resulteert in een hoge energieconversie, wat zorgt voor lagere energiekosten en een lagere milieu-impact. De duurzaamheid van deze omvormer en de bewezen betrouwbaarheid van SMA maken het een uitstekende keuze voor iedereen die een efficiënte en duurzame omvormer voor zijn zonnestroomsysteem zoekt. Met de Sunny Boy 3.0 investeert u in een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke energieoplossing die u jarenlang zal ondersteunen.
Specificaties
Productcode G2500-1204
Productgarantie 10 jaar
Merk SMA
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 435 mm
Breedte 470 mm
Hoogte 176 mm
Gewicht 17kg
Uitgangsvermogen AC in A 20
Aantal fase 1 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 1 stuks
Uitgangsvermogen 3 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.