Pagina's
Producten
  • SMA Sunny Boy 2.0
  • SMA Sunny Boy 2.0
  • SMA Sunny Boy 2.0
  • SMA Sunny Boy 2.0

SMA Sunny Boy 2.0

Prijs
€ 1.036,37 € 777,28
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
SMA

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
9

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
1 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
2 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De SMA Sunny Boy 2.0 is een krachtige en betrouwbare omvormer, speciaal ontworpen voor kleinere tot middelgrote zonnestroomsystemen. Met een vermogen van 2,0 kW is deze omvormer ideaal voor woningen en lichte commerciële toepassingen. Dankzij de compacte en lichte constructie is hij eenvoudig te installeren en neemt hij weinig ruimte in beslag. De Sunny Boy 2.0 biedt geavanceerde functies zoals SMA's ShadeFix-technologie, die de energieopbrengst optimaliseert, zelfs bij gedeeltelijke schaduwen. De ingebouwde webinterface maakt monitoring en configuratie een fluitje van een cent, wat handig is voor eigenaren die hun zonne-energiesysteem willen volgen en optimaliseren. Deze omvormer is gebouwd met duurzaamheid in gedachten en wordt ondersteund door SMA's uitstekende klantenservice. De Sunny Boy 2.0 beschikt over een breed scala aan veiligheidsfuncties om de werking veilig en betrouwbaar te houden, waaronder geavanceerde overspanningsbeveiliging en automatische uitschakeling bij onveilige omstandigheden. Het efficiënte ontwerp zorgt voor een hoge energieconversie, waardoor u het meeste uit uw zonnepanelen haalt. De Sunny Boy 2.0 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, efficiënte en gemakkelijk te onderhouden omvormer voor een zonne-energiesysteem.
Specificaties
Productcode G2500-1202
Productgarantie 10 jaar
Merk SMA
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 460 mm
Breedte 357 mm
Hoogte 122 mm
Gewicht 9kg
Uitgangsvermogen AC in A 9
Aantal fase 1 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 1 stuks
Uitgangsvermogen 2 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.