Pagina's
Producten
  • Solar Edge SE 66.6K Synergy DC Switch / MC4 / DC SPD / FuSE s
  • Solar Edge SE 66.6K Synergy DC Switch / MC4 / DC SPD / FuSE s

Solar Edge SE 66.6K Synergy DC Switch / MC4 / DC SPD / FuSE s

Prijs
€ 2.360,57 € 1.770,43
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Solar-edge

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
97

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Uitgangsvermogen:
66,6 KW
Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
Specificaties
Productcode G2200-3231
Merk Solar-edge
Levertijd Direct leverbaar
Uitgangsvermogen AC in A 97
Uitgangsvermogen 66,6 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.