Pagina's
Producten
  • Huawei - SUN2000 4 KTL-L1
  • Huawei - SUN2000 4 KTL-L1
  • Huawei - SUN2000 4 KTL-L1

Huawei - SUN2000 4 KTL-L1

Prijs
€ 1.053,20 € 863,62
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Huawei

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
16 A

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
4 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De Huawei SUN2000 4 KTL-L1 is een krachtige en betrouwbare enkelfasige omvormer, ontworpen voor residentiële en lichte commerciële zonnestroomsystemen. Met een nominaal vermogen van 4 kW levert deze omvormer uitstekende prestaties en betrouwbaarheid voor uw zonne-energie-installatie. Het compacte en gestroomlijnde ontwerp maakt de SUN2000 4 KTL-L1 eenvoudig te installeren en biedt flexibiliteit bij plaatsing, zelfs in beperkte ruimtes. Deze omvormer is voorzien van geavanceerde technologieën die de energieopbrengst optimaliseren en de veiligheid verbeteren. Het vlam boogdetectiesysteem (AFCI) detecteert elektrische bogen en onderbreekt automatisch de stroomtoevoer om brandrisico's te verminderen, waardoor een veilige werking van het systeem wordt gegarandeerd. Daarnaast biedt de omvormer bescherming tegen overspanning en andere veiligheidsfuncties om de betrouwbaarheid van het systeem te waarborgen. Met een geïntegreerde webinterface kunt u eenvoudig de prestaties van uw zonnestroomsysteem monitoren en beheren. Via het Huawei FusionSolar Smart PV Management System heeft u op afstand toegang tot real-time gegevens en kunt u het systeem optimaliseren voor maximale efficiëntie. De SUN2000 4 KTL-L1 ondersteunt ook module-niveau monitoring, waardoor u de prestaties van individuele zonnepanelen kunt volgen en eventuele problemen snel kunt identificeren en oplossen. Het efficiënte ontwerp van de SUN2000 4 KTL-L1 draagt bij aan lagere energiekosten en een verminderde milieu-impact, terwijl de duurzame constructie zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoeften. Bovendien is de omvormer compatibel met slimme technologieën, waardoor hij kan worden geïntegreerd met andere energiebeheersystemen en thuisautomatisering. Kortom, de Huawei SUN2000 4 KTL-L1 biedt een krachtige, betrouwbare en veilige oplossing voor uw zonnestroomsysteem. Met zijn geavanceerde technologieën, gebruiksgemak en betrouwbaarheid is deze omvormer ideaal voor huiseigenaren en lichte commerciële installaties die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame energiebron.
Specificaties
Productcode G2700-1204
Productgarantie 10 jaar
Merk Huawei
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 365 mm
Breedte 365 mm
Hoogte 156 mm
Gewicht 12kg
Uitgangsvermogen AC in A 16 A
Aantal fase 1 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 4 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.