Pagina's
Producten
  • Huawei - SUN2000 3 KTL-L1
  • Huawei - SUN2000 3 KTL-L1
  • Huawei - SUN2000 3 KTL-L1

Huawei - SUN2000 3 KTL-L1

Prijs
€ 857,67 € 703,29
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Huawei

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
10 A

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
3 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De Huawei SUN2000 3 KTL-L1 is een krachtige en efficiënte enkelfasige omvormer, ideaal voor kleine tot middelgrote zonnestroomsystemen. Met een vermogen van 3 kW biedt deze omvormer uitstekende prestaties voor residentiële toepassingen en lichte commerciële installaties. Het compacte en lichte ontwerp maakt de SUN2000 3 KTL-L1 gemakkelijk te installeren, zelfs in beperkte ruimtes, terwijl de innovatieve technologieën van Huawei de energieopbrengst optimaliseren. Met Huawei's geavanceerde technologieën, zoals intelligent vlam boogdetectiesysteem (AFCI), biedt de SUN2000 3 KTL-L1 een hoge mate van veiligheid. Deze functie helpt potentiële brandrisico's te verminderen door elektrische bogen te detecteren en automatisch de stroomtoevoer te onderbreken, waardoor een veilige werking wordt gegarandeerd. Bovendien beschikt deze omvormer over overspanningsbeveiliging en andere veiligheidsfuncties, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid van het systeem. De SUN2000 3 KTL-L1 heeft een geïntegreerde webinterface, waardoor u de prestaties van uw zonnestroomsysteem eenvoudig kunt monitoren. Via het Huawei FusionSolar Smart PV Management System kunt u op afstand toegang krijgen tot uw systeem, real-time gegevens bekijken en de energieopbrengst optimaliseren. Deze omvormer ondersteunt module-niveau monitoring, waardoor u de prestaties van individuele zonnepanelen kunt volgen en optimaliseren. Met zijn efficiënte ontwerp helpt de SUN2000 3 KTL-L1 energiekosten te verlagen, terwijl zijn robuuste constructie zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoeften. De omvormer is ook compatibel met slimme technologieën, waardoor hij kan worden geïntegreerd met andere energiebeheersystemen en thuisautomatisering, wat het een veelzijdige keuze maakt voor moderne zonne-energiesystemen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en veilige enkelfasige omvormer voor uw kleine tot middelgrote zonnestroomsysteem, is de Huawei SUN2000 3 KTL-L1 een uitstekende keuze. Zijn combinatie van geavanceerde technologie, veiligheid en gebruiksgemak maakt hem ideaal voor huiseigenaren en lichte commerciële toepassingen. Deze omvormer biedt een efficiënte en duurzame oplossing voor wie op zoek is naar hoogwaardige prestaties en veiligheid in hun zonne-energiesysteem.
Specificaties
Productcode G2700-1202
Productgarantie 10 jaar
Merk Huawei
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 365 mm
Breedte 365 mm
Hoogte 156 mm
Gewicht 12kg
Uitgangsvermogen AC in A 10 A
Aantal fase 1 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 3 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.