Pagina's
Producten
  • Huawei - SUN2000 3,68 KTL-L1
  • Huawei - SUN2000 3,68 KTL-L1
  • Huawei - SUN2000 3,68 KTL-L1

Huawei - SUN2000 3,68 KTL-L1

Prijs
€ 1.006,98 € 825,72
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Huawei

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
15 A

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
3,68 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De Huawei SUN2000 3,68 KTL-L1 is een efficiënte en betrouwbare enkelfasige omvormer, ideaal voor kleine tot middelgrote zonnestroomsystemen. Met een vermogen van 3,68 kW biedt deze omvormer uitstekende prestaties voor zowel residentiële als lichte commerciële toepassingen. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is de SUN2000 3,68 KTL-L1 eenvoudig te installeren en past hij zelfs in beperkte ruimtes, terwijl de geavanceerde technologieën van Huawei zorgen voor maximale energieopbrengst. De SUN2000 3,68 KTL-L1 beschikt over intelligente technologieën, zoals het vlam boogdetectiesysteem (AFCI), dat elektrische bogen detecteert en automatisch de stroomtoevoer onderbreekt om brandrisico's te verminderen. Daarnaast heeft de omvormer overspanningsbeveiliging en andere veiligheidsfuncties, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare werking van het zonnestroomsysteem. Een geïntegreerde webinterface maakt monitoring en beheer van het systeem eenvoudig. Met het Huawei FusionSolar Smart PV Management System kunt u op afstand de prestaties van uw zonnestroomsysteem volgen en optimaliseren, wat handig is voor zowel huiseigenaren als installateurs. De SUN2000 3,68 KTL-L1 ondersteunt module-niveau monitoring, waardoor u de prestaties van individuele zonnepanelen kunt volgen, wat bijdraagt aan een efficiënte werking van het systeem. Het efficiënte ontwerp van de SUN2000 3,68 KTL-L1 helpt energiekosten te verlagen, terwijl zijn duurzame constructie zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoeften. De omvormer is compatibel met slimme technologieën, waardoor hij eenvoudig kan worden geïntegreerd met andere energiebeheersystemen en thuisautomatisering. Dit maakt het een veelzijdige en moderne oplossing voor zonne-energiesystemen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en veilige enkelfasige omvormer voor uw zonnestroomsysteem, is de Huawei SUN2000 3,68 KTL-L1 een uitstekende keuze. Met zijn combinatie van hoge prestaties, veiligheidskenmerken en gebruiksgemak is hij ideaal voor kleine tot middelgrote zonne-installaties. Deze omvormer biedt een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor wie op zoek is naar een moderne en duurzame energiebron.
Specificaties
Productcode G2700-1203
Productgarantie 10 jaar
Merk Huawei
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 365 mm
Breedte 365 mm
Hoogte 156 mm
Gewicht 12kg
Uitgangsvermogen AC in A 15 A
Aantal fase 1 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 3,68 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.