Pagina's
Producten
  • Huawei - SUN2000 2 KTL-L1
  • Huawei - SUN2000 2 KTL-L1
  • Huawei - SUN2000 2 KTL-L1

Huawei - SUN2000 2 KTL-L1

Prijs
€ 725,72 € 595,09
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Huawei

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
10 A

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
1 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
2 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen
De Huawei SUN2000 2 KTL-L1 is een compacte en efficiënte enkelfasige omvormer, speciaal ontworpen voor kleine zonnestroomsystemen. Met een vermogen van 2 kW is deze omvormer ideaal voor woningen en kleine commerciële installaties. Het lichte en compacte ontwerp maakt installatie eenvoudig, zelfs in beperkte ruimtes, terwijl de geavanceerde technologieën van Huawei zorgen voor optimale prestaties. De SUN2000 2 KTL-L1 maakt gebruik van Huawei's innovatieve technologieën om de energieopbrengst te maximaliseren. De omvormer beschikt over een ingebouwde webervaring, waarmee u de prestaties van uw zonnestroomsysteem eenvoudig kunt monitoren. Via het Huawei FusionSolar Smart PV Management System kunt u real-time de energieopbrengst volgen en het systeem optimaliseren voor maximale efficiëntie. Veiligheid is een belangrijk aspect van de SUN2000 2 KTL-L1. De omvormer is uitgerust met diverse veiligheidsfuncties, zoals automatische uitschakeling bij onveilige omstandigheden en overspanningsbeveiliging, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare werking van het systeem. Het efficiënte ontwerp van de omvormer helpt energiekosten te verlagen, terwijl het robuuste ontwerp bijdraagt aan een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoeften. De Huawei SUN2000 2 KTL-L1 is ook compatibel met slimme technologieën, wat betekent dat hij eenvoudig kan worden geïntegreerd met andere energiebeheersystemen of thuisautomatisering. Deze flexibiliteit maakt het een aantrekkelijke optie voor huiseigenaren en kleine bedrijven die een moderne en efficiënte oplossing zoeken voor hun zonne-energiesysteem. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en veilige omvormer voor uw kleine zonnestroomsysteem, is de Huawei SUN2000 2 KTL-L1 een uitstekende keuze. Zijn combinatie van geavanceerde technologie, gebruiksgemak en veiligheid maakt het een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame omvormer. Deze omvormer biedt u de zekerheid van betrouwbare prestaties en helpt u om het meeste uit uw zonne-energiesysteem te halen.
Specificaties
Productcode G2700-1201
Productgarantie 10 jaar
Merk Huawei
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 365 mm
Breedte 365 mm
Hoogte 156 mm
Gewicht 12kg
Uitgangsvermogen AC in A 10 A
Aantal fase 1 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 2 KW
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.